Петев преди Астана: Играхме добре с ЦСКА, но мачът е в историята
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имам увереност, че може да решим всичко в редовното време", обяви той.

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, даде мнението си на пресконференцията преди срещата-реванш с Астана от Лига Европа.

Първият двубой между двата тима, който се състоя в Казахстан, завършиха с победа за Астана с 2:1.

“Нещото, което трябва да подобрим, е играта с топката. Там бяхме вяли и допуснахме грешки. Това е основното нещо. Най-важното е да забравим какво е било преди и да се съсредоточим. Да покажем дух за победа и да искаме повече от противника победата. Играхме добре с ЦСКА, но мачът е в историята, трябва да го забравим. Нов мач, ново предизвикателство и важното е да сме гладни за успеха“, заяви Петев.

“Не мисля, че Астана ще изглежда по различен начин. Там има изграден стил от доста години. Важно е ние по какъв начин ще действаме и какво ще правим. Имам увереност, че може да решим всичко в редовното време. Всеки ден обръщаме внимание на статичните положения в защита, защото допуснахме няколко гола по този начин. Надявам се да бъдем перфектни в този компонент и да няма пропуските, които имахме до момента“, добави той.

“Основно нещо е постоянството. Отбор като нашия не бива да изпада в моменти, каквито имахме в определени мачове. Играем на нормален тревен терен. Зад нас ще бъдат феновете. Дали ще играем с трима, или четирима – ще видите утре. Обръщаме внимание на всяка една слабост дори и при получаването на картони. Където виждам грешка обръщаме внимание и трябва да се подобряваме всеки мач“, завърши Ивайло Петев.