Петев: Трите точки бяха изключително важни, Левски игра много добре
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Важността на трите точки като че ли внесе повече стрес", смята той.

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, бе щастлив след важния успех с 3:2 срещу Левски, след който “орлите” са само на победа от титлата в първенството.

„Искам да поздравя нашия 12-и играч – феновете. В труден момент за нас те дойдоха и ни подкрепяха във всички 90 минути. Ние нямаме лесен мач. Важността на трите точки като че ли внесе повече стрес. След като отбелязахме гол, необяснимо за мен се дръпнахме. Получихме много хубав гол след брилянтно центриране. Стара слабост ни е след 1-2 атаки да получим гол. Това не трябва да се повтаря. Трите точки бяха изключително важни, преборихме се и те остават тук“, сподели Петев.

„Левски игра много добре днес и ги поздравявам. Ние имахме малко пропуски в средата на терена, когато те изграждаха атаки. Не успяхме да се ориентираме, но много лесно допуснахме гол. Нормално е да изпаднеш в неловка ситуация. Във футбола се случва. Трябва във всяка една ситуация да изглеждаме убедителни. Трите точки са при нас и това осмисля всичко“, продължи той.

„Днес мисля, че малко попречи, но сега държим съдбата в нашите ръце. Трябва да изиграем мача във Варна срещу боеспособен отбор, който като домакин е доста корав. Нашата съдба си я държим ние в наши ръце“, допълни Петев.