Петев: Всеки такъв резултат дава самочувствие
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Всеки такъв резултат дава самочувствие. Много е възможно да сменям схемата на игра и е логично. Радвам се, че Секо отбеляза гол. Алтернатива е и е опции.

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен от факта, че играчите му подходиха сериозно в срещата срещу Ботев Враца, който те надделяха с 5:0. Според Петев ранното попадение и червеният картон са били в основата на крайния изход. Той също така коментира, че Лудогорец е успял да запази физически запас.

„Аз мисля, че влязохме сериозно в мача, което беше нашето желание. Отбелязахме ранен гол. Червеният картон предреши срещата. Нашите играчи играеха сериозно. Успокоихме мача, което беше важно, за да изхабим по-малко усилия“, започна коментара си Петев.

„Всеки такъв резултат дава самочувствие. Много е възможно да сменям схемата на игра и е логично. Радвам се, че Секо отбеляза гол. Алтернатива е и е опции. Това беше другото важно нещо да съхраним сили. Направихме добър микс. Който влезе, се вложи максимално. Предпазихме някои да не играят. Франко Русо имаше натрупана умора. Разпределихме силите еднакво“, продължи той

„Програмата е такава и трябва да се съобразим с нея, да играем във всеки един мач и турнир. Ще играем във вторник, неделя, после пак в четвъртък. Това е нашата работа“.

„Очаквах от Сон такава реакция. Добър играч е. Необяснимо е това, което направи, но то остава в миналото. Астана е доста корав съперник в защита. Много дълго време играят по този начин. Изкуствен терен, трябва да се приспособим и да вземем добър резултат“, завърши наставникът на Лудогорец.