Петев: Загубата от Олимпия вече е зад гърба ни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Такова поражение, каквото ни застигна в Словения, е неприятно, но вече всичко е зад гърба ни"

Ивайло Петев сподели на днешната традиционна пресконференция преди утрешната среща с Астана от третия квалификационен кръг на Лига Европа, че играчите му успешно преодоляват отпадането за поредна година от Шампионската лига след като не успяха да преодолеят Олимпия (Любляна).

“Орлите” не продължиха напред в най-комерсиалния и престижен турнир във втория му предварителен кръг, след като завършиха 1:1 у дома, а на реванша минаха през истинска драма и в крайна сметка отпаднаха след 1:2.

“Психологически отборът е добре. Такова поражение, каквото ни застигна в Словения, е неприятно, но вече всичко е зад гърба ни, започна Ивайло Петев. Следващият въпрос беше какви са предимствата на Астана: “Изкуственият терен дава преимущество на Астана, тъй като те са свикнали с него. Така че се надявам това да не ни донесе проблеми. Дали Астана или Олимпия (Любляна) е по-силен отбор? Некоректно е по този начин да ги оценявам. Всеки от двата отбора си има и силни”, и слаби страни, коментира още още бившият национален селекционер.