Петко Христов: Надявам се да върнем хората по стадионите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надяваме се да изиграем добри два мача и да покажем ново лице", заяви снажният защитник.

Централният бранител на България – Петко Христов, даде интервю пред “Блиц” преди двубоя с Черна гора от старта на квалификациите за Евро 2024.

24-годишният футболист на Специя, който понастоящем играе под наем във Венеция, изрази надеждата си, че “лъвовете” ще продължат с добрите резултати.

“Няма лесни стартове. Всеки мач на националния отбор е важен. Надяваме се да изиграем добри два мача и да покажем ново лице, да продължим добрите мачове, след като направихме три положителни резултата и равен с Люксембург. Стремим се да подобрим играта и да направим добри резултати. Но не е на всяка цена. Най-важното е да сме отбор, да сме колектив, и с времето да станем още по-добри”, каза Христов.

“Мотивация трябва винаги да има, щом си в националния отбор. Треньорът ни помага много, дава ни нови наставления. Ако спазим всичко, което ни показва на тренировките, и това, което правим, ще се поздравим с успеха срещу Черна гора”, смята защитникът.

“Дано стадионът да е пълен. Последните години подкрепата за националния отбор не е много голяма, но се надявам с доброто ни представяне да върнем зрителите пред екраните и хората по стадионите. Тогава всеки мач ще се чувстваме добре и ще показваме добри резултати”, коментира Петко Христов.