Петричев:”Не помня Стоилов да е бил счетоводител на Лудогорец”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев контрира спортния шеф на ЦСКА София Стойчо Стоилов, заявявайки че не вижда каквато и да е причина за отлагането на днешния двубой между двата тима.

След зрелищното равенство – 2:2, на “Българска армия” Стоилов за пореден път атакува вербално българския шампион, като в същото време се оплака и от съдийството в срещата.

“Съдийството е под всякаква критика. Направо да връчват купата на Разград и да приключва този цирк, български“, заяви Стоилов. “Измачкахме 50 милионния бюджет на Разград…

“Категорично смачкване, при положение, че ние искахме да отложим мача, а те отказаха. В годините назад те винаги са си отлагали мачовете, когато имаха евротурнирите.”

Петричев обаче отговори в спокоен тон.

“Аз не знам Стойчо Стоилов да е работил като счетоводител в Лугодорец, че да знае за какви пари става въпрос. Обикновено избягвам да коментирам този човек. За мен е без значение какво говори той.

“Мога да ви дам няколко примера – специално с ЦСКА миналата година, когато играхме след гостуването ни в Москва. Когато един отбор има желание и претенции да играе в Европа, трябва да свикне да играе на цикъл сряда-събота или четвъртък-неделя.

“През последните 6-7-8 години Лудогорец показа, че може да играе на този цикъл и тва смятам, че е съвсем нормално за всички отбори в Европа. Аз не виждам никаква причина за отлагането на днешния мач. Той се изигра на високо ниво и не виждам причина за отлагане.

“Не виждам нищо интересно в темите за съдийство, за допинг. Съдията е дежурното оправдание. Мсиля, че днес съдията позволи да се изиграе един зрелищен мач…”