Петрис: Не бях на 100% готов за Айнтрахт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имах проблем преди мача в областта на бедрото. Успях да се възстановя, но не бях 100 процента готов. Останах на терена до 80-ата минута. Не можех в края да се затичам бързо."

Жереми Петрис призна, че не е бил на 100% готов за срещата с Айнтрахт (Франкфурт), но увери всички в Левски, че ще се постарае да се възстанови за реванша на “Дойче Банк Арена”. Според него “сините” имат добри шансове и нищо не е загубено, ако играят заедно като отбор.

“Имах проблем преди мача в областта на бедрото. Успях да се възстановя, но не бях 100 процента готов. Останах на терена до 80-ата минута. Не можех в края да се затичам бързо. Като цяло съм доволен от представянето ми и това на отбора”, сподели крайният бранител.

“Разбира се, че ще играя в реванша. Ще се възстановя, няма проблем. Мисля, че ми трябва малко време, но е хубаво, че няма да имаме мач през уикенда”, коментира още Петрис.

“Според мен имаме добри шансове на реванша в Германия, но трябва да сме заедно като отбор, да се поддържаме. Така ще бъдем по-силни и нищо не е решено още”, е уверен в силите на съотборниците си французинът.