Пиоли категоричен: Не заслужавахме да загубим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се да си извадим поука и да бъдем по-съсредоточени пред гола", заяви той.

Треньорът на Милан Стефано Пиоли съвсем логично бе разочарован след поражението от Наполи с 1:2 в дербито от 7-ия кръг на Серия “А”.

Специалистът призна, че в последно време “росонерите” допускат много попадения, но добави, че пропуските в атака понастоящем го тревожат повече.

“Не съм доволен и смятам, че и играчите ми не трябва да са. Вкарахме само един гол, което не е достатъчно след всички положения, които създадохме. Разочароващо е, защото има мачове, в които съперникът те е надиграл, но в този случай ние наистина не заслужавахме да загубим. Надявам се да си извадим поука и да бъдем по-съсредоточени пред гола, защото направихме всичко правилно с изключение на грешките в двете наказателни полета”, сподели Пиоли.

“Можех да кажа, че съм много доволен от това, че надиграхме Наполи и създадохме много положения, но имайки предвид, че бяхме единственият отбор без загуба в последните 22 мача във всички големи първенства, по-дълго от Байерн, Манчестър Сити и Реал Мадрид, да загубим по този начин е жалко”, смята наставникът на “росонерите”.

“При гола на Симеоне твърде много играчи атакуваха човека с топката, което принуди Месаяс да остане по-дълбоко, а това отвори пространство за Марио Руи. Трудно ми е да критикувам защитниците ни, при положение, че Наполи имаше само това положение. Повече съм ядосан от пропуските в атака. Дадохме много малко възможности на отбор, който обикновено създава и бележи много голове. Истина е, че напоследък започнахме да получаваме много попадения и има какво да работим и в защита, но повече ме притесняват пропуските в атака”, каза още Пиоли.