Пиоли: Прекалено рано е! Готвим се за ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Естествено е в началото на сезона с толкова много промени да имаме затруднения. Основното нещо сега е да се подготвим за Шампионската лига."

Отборът на Милан катастрофира в градското дерби срещу тима на Интер и загуби с 1:5. Въпреки тежкото поражение треньорът на “росонерите” – Стефано Пиоли, смята, че все още е твърде рано и съставът му не е загубил нищо повече от една среща, от която играчите трябва да си вземат поуките.

“Не съм съгласен с тези, които казват, че трябва да се извиним на феновете на Милан. Според вас искахме да получим пет гола от Интер? Трябва да се извините, когато правите нещо нарочно. Допуснахме голове в моменти, когато изглеждаше, че можем да върнем мача на правилния път. Жалко е да загубим в дербито, особено с такъв унищожителен резултат, но бяхме в мача до третия гол. На моменти Интер бяха по-мъдри и бъриз от нас в решаващите моменти. Очевидно можем да се справим по-добре и ще работим, за да разберем по-добре тези ситуации.

Естествено е в началото на сезона с толкова много промени да имаме затруднения. Основното нещо сега е да се подготвим за Шампионската лига. Моят екип е зрял и ще може да анализира какво се е объркало, за да можем да се справим по-добре във вторник. Това е само началото на сезона и имаме всичко необходимо, за да сме конкурентоспособни”, каза Пиоли, цитиран от Football Italia, цитиран от DAZN.