Пирин може да се избави от проблемите си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От американската агенция "CRD Sport" дали своите гаранции, че агенцията има стабилно финансово състояние и е напълно във възможностите си за да поеме пълната издръжка на "орлетата"

Представители на американската агенция “CRD Sport”, водени от президента на Пирин Станислав Манолев и техническия директор Петър Занев се срещнаха в понеделник с благоевградския градоначалник – Илко Стоянов, за да заявят своето намерение да поемат футболния клуб. Гостите дали своите гаранции, че агенцията има стабилно финансово състояние и е напълно във възможностите си за да поеме пълната издръжка на “орлетата”, както и да подобри базата и условията на работа.

Основният преговарящ е адвокатът по спортно право Данило Монти, на срещата е присъствал и представителят на дружеството Ернан Банато – агентът, който представляваше Жорди Кайседо, докато еквадорецът бе в ЦСКА. Основните преговарящи са аржентинци.

След разговора кметът Илко Стоянов е поискал предложението да бъде внесено писмено, за да бъде обсъдено с обществеността и общински съвет, и разяснил допълнително, че не може да се вземе еднолично такова решение от голямо обществено значение и важност. Очаква се предложението да се внесе в най-кратки срокове, за да може общинските съветници да го обсъдят на предстоящата сесия на местния парламент. Това е първата среща на кмета с кандидат-инвеститорите и не са обсъждани детайли около евентуален договор.

Припомняме, че след като Пол Белогур се оттегли от Пирин общината стана собственик на клуба, като беше избрано и ново ръководство.