Пирин обяви името на новия си треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Млад наставник ще води Пирин Благоевград

Красимир Петров ще води отбора на Пирин Благоевград през сезон 2022/23 в efbet Лига. Той ще работи на стадион “Христо Ботев” в тандем заедно с опитния Васил Петров.

Краси Петров преди време водеше ЦСКА 1948, а след това бе помощник-треньор на Локомотив Пловдив. Младият специалист е работил и в школата на Левски.

“Не съм се колебал и за секунда, когато получих показана от Манолев и Дяков да поема Пирин. Това е клуб с история и е изключителна чест да съм треньор на този отбор. С отбора не съм се запознал. След като съм дал съгласието си, за мен не е проблем, че не съм водил подготовка. Наясно съм в какво състояние се намира тима. Колегите са си свършили добре работата. От тук нататък поемам аз нещата”, заяви Красимир Петров.

Треньорът коментира, че ще има участие в селекцията. Той каза, че иска да вижда Пирин, който да пълни трибуните на стадиона.

В последните дни в общественото пространство се спекулираше, че Петър Златинов може да поеме Пирин. Феновете на “орлетата” обаче се заявиха категорично против този вариант.