Добави коментар
Млад наставник ще води Пирин Благоевград

Красимир Петров ще води отбора на Пирин Благоевград през сезон 2022/23 в efbet Лига. Той ще работи на стадион „Христо Ботев“ в тандем заедно с опитния Васил Петров.

Краси Петров преди време водеше ЦСКА 1948, а след това бе помощник-треньор на Локомотив Пловдив. Младият специалист е работил и в школата на Левски.

„Не съм се колебал и за секунда, когато получих показана от Манолев и Дяков да поема Пирин. Това е клуб с история и е изключителна чест да съм треньор на този отбор. С отбора не съм се запознал. След като съм дал съгласието си, за мен не е проблем, че не съм водил подготовка. Наясно съм в какво състояние се намира тима. Колегите са си свършили добре работата. От тук нататък поемам аз нещата“, заяви Красимир Петров.

Треньорът коментира, че ще има участие в селекцията. Той каза, че иска да вижда Пирин, който да пълни трибуните на стадиона.

В последните дни в общественото пространство се спекулираше, че Петър Златинов може да поеме Пирин. Феновете на „орлетата“ обаче се заявиха категорично против този вариант.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 7 гласували