Пирин се раздели с двама футболисти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлетата" не останаха доволни от липсата на проявен професионализъм в Сенханджи и Вячеслав Велев

От благоевградските “орлета” приключиха отношенията си с двама играчи – Раян Сенхаджи и Вячеслав Велев, но начинът по който бе сторена тази раздяла бе сравнително доста по-емоционална.

Публикуваме официалното съобщение от Пирин до медии и привърженици без редакторска намеса:

Както всички „зелени“ сърца знаят, Пирин минава по тежък път. След оттеглянето на бившия собственик, нашият клуб изпадна в безпрецедентна ситуация. С общи усилия обаче успяхме да се спасим и да вземем лиценз за новия сезон.

В началото на този месец, на треньори и няколко играчи договорите им изтекоха. Разделихме се приятелски, пожелахме си взаимен успех.

Други обаче футболисти, с действащи договори, искат да си тръгнат през „задния вход“. Раян Сенханджи и Вячеслав Велев се опитват да се възползват от вратичка в закона и да напуснат клуба, въпреки че имат да получават само една заплата.

Ние им протегнахме ръка и благодарение на Пирин, техните имена станаха популярни. При първа възможност обаче, те избраха да си тръгнат, въпреки, че направихме всичко възможно да ги задържим, включително и с предложения за по-добри финансови условия.

Сенханджи и Велев вече приключиха с Пирин и няма да бъдат част от нашето семейство.

Разделите са част от футбола, мъжеството е част от характера. Някои си тръгват с високо вдигнати глави и аплодисменти, а други през задния вход. Въпрос на избор….