Пирин ще се бори за спасението си срещу Спартак Варна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлетата" ще оцелеят при победа над "соколите"

Пирин Благоевград е домакин на Спартак Варна в среща от в последния кръг от сезона в родната efbet Лига. “Орлетата” ще оцелеят в елита при победа срещу “соколите”, които изпаднаха преди няколко дни и ще играят във Втора лига през следващата кампания.

Тимът на Пирин е с 31 точки във временното класиране, като има две повече от 14-ия Хебър, който към момента ще играе бараж. Ако обаче Хебър надвие Берое у дома, то ситуацията за Пирин ще се промени и възпитаниците на Христо Янев също трябва да спечелят. Пирин излиза срещу съперник, който няма за какво да играе. Все пак Спартак Варна не трябва да бъде подценяван, тъй като няма загуба в плейофите. Отборът на Димитър Димитров показа, че играе за своята чест и ще търси позитивен резултат в Благоевград.

В миналия кръг Пирин взе важна точка като гост на Берое (1:1) и подобри шансовете си за оцеляване. “Орлетата” записаха победи в изминалите си две домакинства – 2:0 срещу Ботев Враца и 2:1 над Хебър. Пирин победи Спартак по-рано през сезона у дома с резултат 3:1. Въпреки че “соколите” се подобриха под ръководството на Херо, то отново благоевградчани се очаква да спечелят.

Въпреки че Спартак Варна вече изпадна, “соколите” се отправят към Благоевград в оптимален състав. Херо е взел всичко най-добро за визитата на Пирин и “синьо-белите” ще се стремят да объркат сметките на Пирин.

Вероятни състави:

Пирин: Ковальов, Велев, Сенхаджи, Дюлгеров, Йорданов, Бенгюзов, Семенив, Будинов, Тонев, Смоленски, Кондраков

Спартак Варна: Дичевски, Митев, Цветков, Карамоко, Олдър, Сиера, Микелс, Руменов, Йорданов, Евандро, Жоао Марио

За всички фенове, които искат да заложат на своя фаворит в мача, предоставяме специален бонус код за инбет, който може да бъде въведен в сайта на букмейкъра, за отключването на специални предложения и промоции.