Пирин започна подготовка за новия сезон и обяви контрола с Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Главният мениджър на Пирин Петър Занев говори пред медиите преди старта на първата тренировка на отбора за новия сезон.

В Пирин Благоевград стартираха своята подготовка за новата кампания в efbet Лига с 27 състезатели. Нови попълнения засега в тима няма, съобщават от клуба. Тренировките ще се водят от Радослав Митревски и Мирослав Митев, пишат още “орлетата”

Вече бе обявено, че подготовката ще бъде изцяло при домашни условия, като са предвидени пет проверки, а началната ще е на 25 юни срещу Левски в София. Благоевградчани ще се изправят още срещу Арда, както и срещу втородивизионните регионални съперници от Марек Дупница и Беласица Петрич.

Главният мениджър на Пирин Петър Занев сподели пред медиите преди старта на първата тренировка на отбора за новия сезон, че приоритет ще бъде да се даде път на футболистите от школата на клуба.

„Искам да пожелая успех на отбора през новия сезон. Надявам се да направим един боеспособен отбор, който да радва града и феновете. Имаме доста момчета от школата. Те ще получат шанс. Това е най-подходящият момент да се докажат и утвърдят в състава. Пирин винаги е давал път на своите кадри и няма да бягаме от тази идея. Всичко зависи от самите деца. Хубавото в сегашната ситуация е, че трансферният прозорец е по-дълъг.

Имаме около 2 месеца, за да направим отбор. Лошото е, че ще се изгражда тима в движение. Спрямо ситуацията, в която се намираме, ще направим всичко по-силите си да направим отбор. Най-важното е децата да се представят добре. Всяко едно дете е в полезрението на старши треньор. В момента нашият треньорски тандем има пряко наблюдение върху школата“, сподели той.