google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще остана в Ювентус. Тук съм със задача", казва Пирло

Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло е амбициран да продължи да работи в клуба. Слхуовете напоследък не спират, че той ще бъде уволнен веднага след края на сезона, а за неговия пост са спрягани Масимилиано Алегри, Зинедин Зидан, Дженаро Гатузо и Симоне Индзаги.

Андреа Пирло няма никакво намерение да напуска и е амбициран да остане на поста. Той заяви, че е влюбен в този клуб и е много доволен от играта на отбора във финала срещу Аталанта, който бе спечелен от Юве с 2:1.

„Ще остана в Ювентус. Тук съм със задача. Обичам футбола, но в крайна сметка ръководството на клуба ще реши. Бих искал да остана треньор на отбора. Играчите ме подкрепят“, коментира Пирло.

„Направихме страхотен финал срещу Аталанта. Финал между два страхотни отбора, които се бориха от началото до края. Щастливи сме, че успяхме да зарадваме нашите фенове“, каза още треньорът на “Старата госпожа”.

В неделя Ювентус ще изиграе последния си мач за сезона – гостуване на Болоня. При успех в тази среща, тимът на Андреа Пирло има шансове за класиране в топ 4, но за целта Милан или Наполи не трябва да спечелят в своите двубои съответно срещу Аталанта и Верона.