Пламен Андреев: Единствено можем да спечелим от сблъсъка с ПАОК
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Най-големият ни коз е колективът и публиката", заяви младият капитан на Левски

Талантливият вратар на Левски – Пламен Андреев, даде интервю преди контролата на своя тим срещу Септември. Андреев сподели очакванията си за предстоящата кампания в родоното първенство и направи коментар на жребия за Лигата на конференциите, който изправя Левски срещу ПАОК.

„Добре се чувствам, тренираме живи и здрави. Нямах почивка, но се чувствам добре. Адреналинът и ентусиазмът ме държат. Не е проблем, защото не наваксвам, не съм излизал от форма“, заяви вратарят на “сините” пред DIEMA SPORT.

„Отборът ми се вижда добре, има настроение в съблекалнята. Дано тази година да сме по-добре от миналия сезон. Ако ми се даде възможност да съм титуляр, ще оправдая гласуваното доверие. ПАОК несъмнено бе най-силният възможен избор. Единствено можем да спечелим от този сблъсък. Най-големият ни коз е колективът, публиката също, несъмнено.

Смятам, че колкото повече публика играем – толкова по-добре. Не сме говорили за програмата в първенството, мислим за контролите. От Левски може да очаквате да не се плашим и да се надиграваме. На феновете можем само да благодарим“, каза Андреев.