google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинският наставник на ПСЖ въвежда нов ред по време на тренировките

Новият старши-треньор на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино иска в клуба нов ред, който звездите на шампиона на Лига 1 трябва да спазват в бъдеще.

RMC Sport разкрива, че аржентинският наставник е бил категоричен по време на първата тренировка на отбора, че времето за шеги, закачки и глупости е приключило и вече всички играчи е нужно да се отнасят по-сериозно към работата си. Много често при Томас Тухел играчите на ПСЖ се шегуваха и забавляваха на тренировки, но това време отмина и сега ще трябва да бъдат много по-сериозни и да спазват дисциплина.

Първият мач на Маурисио Почетино начело на ПСЖ ще бъде още утре, когато отборът гостува на Сент Етиен в двубой от 18-ия кръг на френската Лига 1. Аржентинецът пое ПСЖ в момент, в който те се намират на трето място в класирането, като неговата първа задача е да върне френския гранд на върха в първенството възможно най-бързо.

ПСЖ ще преследва и през този сезон голямата си цел – спечелване на турнира Шампионската лига. Парижани имат много тежка задача още на старта на директните елиминации, след като жребият ги изправи срещу Барселона в 1/8-финалите. През миналия сезон Пари Сен Жермен стигна до финала на турнира, но загуби от Байерн Мюнхен с 0:1.