Почетино: Нкунку може да донесе головете, които ни липсват
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
25-годишният френски национал се очаква да играе за Челси през ноември

През лятото Кристофър Нкунку направи мечтан трансфер в Челси, но ситуацията не се разви добре за него. Французинът получи тежка травма през лятната подготовка. Треньорът на “сините” Маурисио Почетино разкри кога Нкунку може да направи официалния си дебют за Челси. Това може да се случи след ноемврийската пауза за националните отбори.

„Нкунку се справя добре и работи здраво, като е много близо до завръщане на терена. Надяваме се, че можем да го използваме възможно най-скоро. Той е много важен за нас. Може би ще се завърне след паузата за националните отбори, но още не съм сигурен. Той може да ни донесе головете, които ни липсват. Ако досега беше играл и бе вкарал 8-10 гола, ситуацията щеше да е много различна за нас. Очакваме го с нетърпение”, заяви Почетино.

Аржентинският мениджър на Челси заяви преди мача с Брентфорд, че бранителят Рийс Джеймс още не е готов да бъде в състава.

“Джеймс тренира добре и е съвсем близо, но ще бъде на скамейката за началото. Армандо Броя не е на разположение”, каза Почетино.

“Все още сме в ситуация, в която се опитваме да подобряваме играта си и сме далеч от това, което искаме. Сега обаче е важно да покажем, че можем да задържим добрата моментна форма”, каза треньорът на Челси.

В събота “сините” от Западен Лондон посрещат Брентфорд във Висшата лига търсене на четвърти успех в пет мача.