Почетино обяви какво липсва на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" не са отбелязали попадение през месец септември

Челси се представя под очакванията след назначението на Маурисио Почетино. Треньорът на клуба от Западен Лондон говори за ситуацията в отбора след загубата от Астън Вила с 0:1 в двубой от 6-тия кръг на Премиър Лийг. Това поражение е второ за “сините” в изминалите три срещи и ги поставя в деликатна ситуация. Все пак Челси в най-скоро време ще се стреми да запише победа да и излезе от кризата, а това може да стане с отбелязването на попадения.

Според Почетино е нужно футболистите на Челси да работят усърдно, за да излязат от дупката, като на тима основно му липсват головете, а това е ясно за всеки един фен на футбола.

„Не съм разстроен, просто разочарован. Мисля, че бяхме по-добри преди червения картон. Отборът даде всичко от себе си, трябва да продължим да работим. Да играеш с 10 играчи винаги е трудно. Трябва да направим разлика и единственият начин, който знам, е чрез упорита работа“, заяви Почетино пред BBC.

„Единственото, което ни липсва, са головете. Ако продължим да работим здраво, всичко ще се промени“, добави бившият наставник на Тотнъм.

Челси се намира на 14-ото място в класирането с актив от само 5 точки.  В сряда “сините” имат ново трудно изпитание – мач с Брайтън в Купата на Лигата, а следващия понеделник гостуват на Фулъм в мач от Висшата лига.