Почетино похвали своите играчи след победата над Брайтън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Целият отбор се представи силно", каза аржентинският мениджър

Треньорът на Челси Маурисио Почетино бе щастлив от победата с 1:0 над Брайтън, като успехът бе първи за “сините” от три мача насам. Лондончани се класираха за 1/8-финалите за “Карабао Къп” след триумфа над “чайките”. Почетино се надява, че с този успех тимът му ще направи първа крачка към излизане от кризата, но трябва да запази набрната инерция.

“За нас бе важно да продължим в следващата фаза и се надявам да запазим набраната инерция. Доволен съм от Николас Джаксън, за него бе важно да отбележи. Целият отбор се представи силно. Коул Палмър е много талантлив футболист и бе ключът към нашия успех. Той е много млад и има нужда да свикне както с отбора, така и с града. Днес бе задължително да победим. През второто полувреме доминирахме и заслужено спечелихме”, заяви Почетино.

Той направи коментар за контузията на Бен Чилуел: “Ще трябва да мине прегледи, но мисля, че става дума за проблем в бедрото”.

Челси и Почетино се изправят срещу Фулъм в лондонско дерби в понеделник (2 октомври). “Сините” са на незавидната 14-та позиция и ще се стремят с успех над “котиджърс” да се доближат до топ 10 на Висша лига класиране.