Покрай гаранциите и мечтите за молове, Арда сондира за Цоневи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Евроучастникът ни опипва почвата за звездите на Левски

Амбицираният да се представи на добро ниво в първото си участие в европейските клубни турнири, Арда опитва да се възползва от несигурната ситуация в лагера на Левски, привличайки братята Борислав и Радослав Цоневи, съобщава “Мач Телеграф”.

Контрактите на двамата със Сините изтичат в края на месеца, като според изданието те вече са получили оферта от клуба от Кърджали, който само след няколко седмици ще се включи в сформираната Лига на конференциите.

Според източници, близки до клуба, в случай, че приемат предложението на Арда, Цоневи биха получавали рекордно високи заплати в Арда. На този етап обаче близнаците са заявили, че искат още малко време, за да видят развитието на събитията на “Герена”.

Това, което се знае е, че до вчера двамата все още нямат официално предложение от Левски за нови договори. Цоневи пропуснаха по-голямата част от сезона заради травми, но въпреки това са със статут на основни фигури в състава на Сините.

Финалистът в турнира за Купата на Бълагрия – Арда, вече успя да привлече един играч на Левски в лицето на Илия Юруков, който разтрогна с клуба от “Георги Аспарухов” заради неизплатени заплати.

В Кърджали вече обявиха, че треньорският щаб, предвождан от Николай Киров, ще залага изключително на български футболисти за следващия сезон. Арда стартира подготовка на 14 юни.