google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Той е левскар и няма да отиде на друго място в България", убеден е Ивелин Попов.

Лидерът на Левски – Ивелин Попов, говори по редица теми след контролната среща с Марица Пловдив, която бе спечелена от “сините” с 3:1 за трета поредна тяхна победа в спарингите до този момент по време на подготовката.

„Полезна контрола, малко по-висока интензивност, отколкото на тренировки. Хубавото е, че головете, които отбелязахме, ги тренираме всеки ден и мисля, че се получиха нещата. Работим всеки ден двуразово и мисля, че ще изглеждаме по най-добрия начин за първите мачове“, коментира Попето.

„Аз още миналата година казах, че отборът наистина има голям потенциал. Ръководството преценява дали ще се привличат нови футболисти, или не, но като потенциал и качества сме в тройката”, обясни той.

“Всеки иска да има 20 равностойни футболисти, но такава е ситуацията в клуба. Трябва да играем с това, което разполагаме. Дай Боже някой да направи трансфер в Европа и в клуба да влязат свежи пари, част от които да се реинвестират в друг футболист, но това е политика на клуба“, сподели още ветеранът.

„Всеки ден се чувам с Георги Миланов, надявам се да се върне. Доколкото знам, ще има разговори с президента. Той е левскар и няма да отиде на друго място в България”, категоричен е Попов.

„Дано да преодолеем повече европейски съперници, за да има по-голяма увереност в клуба и повече финанси. Дано да погасят дълговете и да радваме феновете. Наистина няма слаби отбори в Европа, играеш срещу живи съперници, а не срещу стойки и манекени“, завърши бившият футболист на Спартак Москва.