Попов: Финансовият въпрос никога не е стоял на първо място за мен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаше и други предложения, но идвам в клуб с традиции, перфектен стадион, фенска маса и добра база", каза 35-годишният играч.

Бившият национал Ивелин Попов бе представен като ново попълнение на Ботев Пловдив във вчерашния ден, а днес той даде и официална пресконференция във връзка с акостирането си в състава на “жълто-черните”.

“Много се радвам днес да съм тук, първите ми впечатления са доста силни и позитивни. Мисля, че е въпрос на време отборът да започне да побеждава и да радва своите фенове. Благодаря за посрещането. Чувството е много приятно, с много от момчетата се познавам. През годините сме се засичали, играли сме. Атмосферата ми е позната и през годините знам много добре какво значи Ботев. Хората, които са минали оттук, не са ме предавали. Вчера като дойдох веднага започнаха да ми помагат, всичко е перфектно”, заяви Попов.

“Когато съм играл в чужбина и с националния отбор, знаете, делял съм една стая с Тодор Неделев. Винаги сме си говорили, че искаме един ден да играем за Ботев Пловдив. Другите оферти нямат значение, финансовият въпрос никога не е стоял на първо място за мен”, обяви ветеранът.

“Каквото е казал директорът, стискали сме си ръцете. Имаше и други предложения, но идвам в клуб с традиции, перфектен стадион европейски, фенска маса и добра база. Искам да помогна и да видя усмивките на феновете по трибуните“, коментира Ивелин Попов.

“Много от нещата не ги знаете, не са казани. Решението съм го взел още преди няколко месеца. Хората в клуба знаят, усещат и ако те преценят, нека кажат какво съм им казал, когато директно започнах да говоря, че искам да напусна Левски. Решенията в живота са лично мои и никой няма правото да ме осъжда. Успех на Левски! В момента сме на “Колежа”, каза Попето във връзка с раздялата с Левски.