Попов с нов апел към Лечков: “Да си прави кросовете в Сливен!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Доскорошният капитан на националния тим не смята, че Лечков е сред авторитетите в българския футбол

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов осъществи нова словесна атака към члена на Изпълкома на Българския футболен съюз Йордан Лечков.

От доста време насам между двамата летят престрелки, а според мнозина основната причина Попето да сложи край на изявите си в представителния тим е именно именитият сливналия.

По-рано тази седмица нападателят на руския Сочи нарече бившият халф на Хамбургер, Олимпик Марсилия и Бешикташ “Дане Какадуто” в заядлив пост във Фейсбук, а сега го призова да не се занимава повече с него.

Попов с нов апел към Лечков: "Да си прави кросовете в Сливен!" 1

“Няма как повече да търпя критики от него,” заяви Попов. “Той не ми е никакъв на мен – нито ръководител, нито директор или президент.

“Мисля, че хората, които разбират от футбол, и феновете изобщо не му обръщат внимание. Доста малка тежест има в неговите думи и поведение. И като цяло, не е от авторитетите в българския футбол.

“Появява се на мач, навил зимната шапка нагоре, с анцузите на националния отбор. Той имената на футболистите от нашия отбор не ги знае. Както и тези от противниковите тимове.

“Този човек 15 години е отговорник за националния отбор и абсолютно нищо не е постигнал. Да си седи в Сливен, на Сините камъни, да си прави гимнастиката и сутрешните кросове и да не се занимава повече с мен.”