google новини лого Последвай ни
Добави коментар
И Арне Слот не иска да ходи при "шпорите"

Мениджърът на Фейенорд Арне Слот също отказа да поеме ръководството на намиращия в криза Тотнъм, съобщава Фабрицио Романо. През този сезон Слот спря хегемонията на Аякс в нидерландската Ередивизи като спечели титлата с Фейенорд. Успехите му в Холандия са и причината интерес към него да проявяват от Тотнъм.

“Шпорите” изпаднаха в кризата, в която се намират в момента след като уволниха бившия си вече наставник Антонио Конте. След раздялата със специалиста, Тотнъм започна преговори с редица кандидати, но за момента все удря на камък. “Шпорите” не успяха да се споразумеят с Юлиан Нагелсман, Брендан Роджърс и сега с Арне Слот.

Може би причината преговорите с тези имена да се провалят са високите амбиции на клуба. След като Тотнъм достигна до финала на Шампионска лига, който загуби с 2:0 от Ливърпул, под ръководството на Маурисио Почетино, очакванията към лондончани сериозно се повишиха. За момента обаче те не успяват да ги оправдаят. През настоящата кампания дори има шанс Тотнъм да не се класира за нито един от евротурнирите, тъй като за момента заема 8-ата позиция във Висшата лига, само един кръг преди края на шампионата.