Пореден отчаян ход – Сираков агитира фенове из градове и села
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Формалният мажоритарен собственик на Левски Наско Сираков планира да обходи голям брой селища в страната в опит да убеди феновете на задъхващия се финансово клуб да закупят членски карти.

Шефовете на Герена все още умуват какъв членски внос би бил подходящ за привържениците в моментната ситуация.

На “Георги Аспарухов” се чували разностранни гласове. Някои твърдели, че Левски вече буквално е на ръба и това налагало феновете да помогнат с по-високи лепти.

Имало обаче и по-умерени гласове, според които привържениците вече няколко пъти са проявили разбиране, събирайки солидни суми през последните месеци.

“С какви очи ще погледнем хората на онези места в страната, където доходите не са никак високи? Как ще им кажем “дайте пак да дадем”. Феновете ни се измориха от тази просия,” заявил един от дейно участващите в процесите на Герена.

Сираков обаче бил твърдо решен да обходи немалко градове и села в търсене на финансова инжекция. Бившият голмайстор на тима вече има опит в подобни турове, обикаляйки страната за промоция на автобиографичната си книга.

По планираната кампания вече се работи усърдно, а повече яснота се очаква да бъде внесена по време на Общото събрание на Левски утре.

Именно тогава ще бъде назначен нов финансов директор, който ще се нагърби с организацията на кампанията. Очаква се той да бъде номиниран от тръст “Синя България”.

Разговорите с потенциални крупни инвеститори вървели много тромаво с оглед на усложнената политическа и епидемиологична обстановка в страната.

Опитите за осъществяване на продажба на някои от чуждите играчи също удряли на камък.

Левски вече пусна в продажбата абонаментните карти за домакинските мачове в Първа лига и Купата на България. Те са на цени от 105 до 1050 лева.