Пореден жесток удар за Ливърпул – Робъртсън също е с контузия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" останаха без нито един здрав титулярен защитник

Пореден проблем за Ливърпул и Юрген Клоп що се отнася до защитата. Левият бранител Андрю Робъртсън е получил травма в подбедрието си след успеха на Шотландия над Сърбия във финалния плейоф за класиране на Европейско първенство. Селекционерът на Шотландия Стив Кларк потвърди контузията на Робъртсън.

Андрю Робъртсън, който е капитан на Шотландия, игра 120 минути на стадион „Райко Митич” срещу “плавите”, като селекционерът Стив Кларк потвърди, че той по всяка вероятност няма да вземе участие в мача срещу Словакия от Лигата на нациите.

Ако контузията на защитника се окаже сериозна и той ще трябва да бъде извън терените за ивестно време, това означава, че Ливърпул ще бъде без цялата си титулярна защита. Върджил ван Дайк получи скъсване на кръстните връзки в мърсисайдското дерби с Евертън след ужасяващо влизане на Джордан Пикфорд, а Джо Гомес се контузи на тренировка на английския национален отбор. Трент Александър-Арнолд пък получи травма в дербито с Манчестър Сити преди международната пауза.

За да станат нещата още по-лоши за Ливърпул, звездата на тима Мохамед Салах е с положителен тест за коронавирус, след като присъства на сватбата на брат си в Египет.