Постекоглу определи дербито като страхотна възможност
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Тотнъм определени Арсенал като костелив орех.

Мениджърът на „Шпорите“ Анге Постекоглу се изказа позитивно за представянето на „Артилеристите“ в последните 2 кампании, но каза, че дербито след 2 дни е възможност за неговия отбор да покажат, че са на прав път.

„Нашата цел е да бъдем отбор, който може да победи всеки, не само Арсенал. Ние работим всеки ден за това. За да бъдете конкурентни, трябва да поддържате определено ниво във всеки един двубой и съставът да разполага с достатъчно качествени футболисти, за да може да го реализира. Стартирахме новата кампания доста добре от гледна точка на представянето. Резултатите не говорят за това, но според мен ние сме в отлична позиция да се представяме много по-силно от предната кампания като показваме развитие във всяка една област.“

Постекоглу добави, че всяко дерби е малко различно, но той се е забавлявал и в двата двубоя срещу „Артилеристите“ през изминалата кампания като похвали своите играчи, че са се представили равностойно на „Емирейтс“. Анге също разкри, че отборът на Артета ще бъдат костелив орех в предстоящия сблъсък, но той вярва, че неговите футболисти могат да се справят с предизвикателството.