Повдигнаха обвинение на половинката на Ваня Джаферович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Евгения ще отговаря пред съда за причиняване на лека телесна повреда при хулиганство

Половинката на Ваня Джаферович – Евгения, е с повдигнато обвинение по член 131 от Наказателни Кодекс – причиняване на лека телесна повреда при хулиганство и проявена агресия на пътя срещу друга жена.

Нова ТВ съобщи, че грозният инцидент се е разиграл вчера сутринта, малко преди 8 часа, в центъра на София. Пострадалата жена била в колата си с деветгодишния си син, но когато стига до столичната улица „Дунав“, малко след кръстовището с булевард “Княз Александър Дондуков“, от съседна сграда излязла Евгения, която водела двете си деца със себе си.

Тя пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата на возилото и в нарушение на Закона за движение по пътищата започнала да качва децата от страната на пътното платно.

Дамата на сърцето на Джаферович реагирала остро, крещейки куп обидни думи, а малко по-късно вербалната агресия преминала във физическа.

“Колата беше спряна малко след кръстовището с голям булевард, а улицата е със сериозен наклон,” коментира пред медията Наталия Радославова, която е журналист.

“Като видях, че жената грубо нарушава закона, качвайки децата от непозволената страна, й свирнах. Тя реагира много остро – с псувни и обидни думи и се разкрещя, че е с деца.

“Аз й казах, че като е с деца по закон е длъжна да ги качва в колата от другата страна. Тогава тя стана много агресивна – започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок.”

Днес Евгения е била разпитана в Пето Районно управление на МВР, а след това освободена срещу парична гаранция от 1000 лева.