Появи се информация за трансферните планове на Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" продължават да преследват Джейдън Санчо, искат и Холанд

Тимът на Манчестър Юнайтед е изготвил план за действие през летния трансферен прозорец. „Eurosport“ излиза с информация, че английският гранд ще се стреми да се подсили с минимум две големи имена в опит да се превърне в големия претендент за титлата през сезон 2021/22.

Една от звездите на Борусия Дортмунд – Джейдън Санчо, продължава да бъде в списъка, ако „жълто-черните“ са готови да се разделят на по-разумна в сравнение с миналото лято, когато поискаха 120 милиона евро за английския национал „Червените дяволи“ проявяват голям интерес и към нападателя на Борусия – Ерлинг Халанд, към когото се прицели и Ман Сити.

Ман Юнайтед ще се стреми да привлече и нов централен бранител, който да стане партньор на капитана Хари Магуайър. Според информациите основната трансферна цел на тима е защитника на Севиля Жул Кунде.

На “Олд Трафорд” трябва да вземат решение и за ситуацията с вратарския пост. Източници, близки до отбора, са на мнение, че младият Дийн Хендерсън има големи шансове бъде титулярният избор на Солскяер през следващия сезон, докато испанският национал Давид де Хеа, който в момента е номер 1 под рамката на “червените дяволи”, може да бъде продаден.