Появи се изненадващ кандидат за подписа на Обамеянг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" искат да се отърват от габонеца

Радостна новина е пристигнала в лагера на Челси днес, твърди “Relevo”. Според информацията френския Олимпик Марсилия проявява интерес към нападателя на “сините” Пиере-Емерик Обамеянг. Това е добра новина за Челси, тъй като те се опитват да намерят начин да се отърват от своя стрелец от доста време, но оферти за него липсват.

Обамеянг бе сред най-добрите нападатели в света само преди няколко години. Той блестеше със скоростта си по терените в Германия с екипа на Борусия Дортмунд, след което осъществи звездния си трансфер в английски Арсенал. На “Емирейтс” габонецът изживя много добри, но и много лоши моменти.

Той дълго време бе основна част от състава на лондончани, но в последните си години се превърна в нежелан от Микел Артета футболист. Това доведе до трансфер в Барселона, където Обамеянг прекара доста малко време, но остави добри впечатления. За негово нещастие обаче финансовата ситуация на каталунците наложи неговата продажба.

Така се стигна до неговия трансфер в Челси, който се оказа пълен провал. В момента Обамеянг се намира в много слаба форма и за него няма почти никакви оферти. Точно затова трансферът му в Олимпик Марсилия изглежда толкова много вероятен.