Появи се любопитна опция за следваща дестинация пред Роналдо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В Саудитска Арабия пожелаха португалския стрелец, който в момента е със статут на резерва при Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед.

Президентът на футболната федерация на Саудитска Арабия Ясер Алмисехал направи сериозен намек на суперзездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо в изявление пред „The Athletic”.

Както е известно, бъдещето на португалеца на “Олд Трафорд” е под сериозна въпросителна, а британските медии днес твърдят, че нападателят ще направи опит да напусне “червените дяволи” през зимата.

„Сега не е възможно, защото нашият трансферен пазар е затворен, но бихме искали да видим играч като Кристиано да играе в саудитската лига. Това би било страхотна новина за всички”, заяви Алмисехал.

“Сигурен съм, че всички знаят неговите постижения и рекорди, но той е пример и като човек. Разбира се, това би било много скъпа сделка, но видяхме страхотни играчи тук, които дойдоха от Висшата лига”, продължи той.

Алмисехал отговори на въпрос дали може Роналдо да акостира през януари в Саудитска Арабия: „Честно казано – нямам отговор. Ако бях президент на клуб, можех да ви дам отговора, но колегите ми в клубовете не са длъжни да споделят преговорите си с мен.

„Това няма да е лесна сделка за саудитски клуб или дори за него, но бихме искали да видим него или дори някои други топ играчи на същото ниво”.