Познат проблем мъчи Николай Костов преди мача с Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" приемат варненския тим в неделя при подновяването на efbet Лига

Наставникът на Левски Николай Костов отново трябва да вземе важно решение преди домакинския мач срещу Черно море от 14-ия кръг на родното първенство. Специалистът трябва да избира кой измежду бразилците в състава Дарлан и Рикардиньо да остане извън групата за мача с “моряците”.

За момента остават нерешни молбите за български паспорт на сънародниците им Цунами и Уелтон, въпреки че се очакваше в началото на месеца двамата да бъдат уредени. Забавянето на тази процедура е неприятна новина за Николай Костов, който отново трябва да изключи от състава един от важните си футболисти.

“Сините” разполагат с шестима играчи, които не притежават документи на страна от Европейския съюз, а Костов има възможност да използва само пет. До момента в efbet Лига най-често дефанзивният халф Дарлан остава извън групата, a в няколко мача това се случи и с Рикардиньо. Почти сигурно обаче бразилският таран ще бъде нужен в атака за двубоя срещу Черно море в неделя.

Преди сблъсъка с “моряците”, тимът на Левски е 5-ти в класирането с актив от 23 точки. Черно море е на 2-рата позиция с 29 пункта, като е изиграл мач повече от своя противник.