Преди голямото дерби: Как ще се допускат феновете?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

След почти три месечно прекъсване, причинено от глобалната пандемия от коронавирус, българската efbet Лига се завръща, при това с едно от големите си дербита – Левски срещу Лудогорец. Мачът е тази вечер от 21:00 на стадион “Георги Аспарухов”. Българското правителство даде разрешение по родните стадиони да се допускат зрители, но те трябва да спазват определени изисквания.

"Левски" с открита тренировка преди мача с "Лудогорец" в петък

Gepostet von ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI am Dienstag, 2. Juni 2020

“Можем да пуснем на стадиона около 5100 привърженици. Те трябва да бъдат настанени през две седалки. Отправяме призив към всички посетители да спазят това ограничение. Мерките за безопасност са завишени.” – коментира темата дикторът на стадион “Виваком Арена Георги Аспарухов” Калоян Заразанов.

На всички входове ще има дезинфектанти. Ще обърнем внимание на всички посетители да бъдат с повишено внимание и да спазват всички предпазни мерки “. – продължи той. – “Спазили сме всички предписания на Правителството.”

“Предстои силен и много интересен двубой. Много хора желаеха да присъстват на мача, но , за съжаление, бройките са ограничени. Феновете могат да наблюдават дербито и по телевизията” – завърши Заразанов.