Преговорите на Левски с АПОЕЛ за Драган Михайлович зациклиха
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Причината е парични разминавания между двата клуба

Швейцарският десен бек Драган Михайлович няма да може да премине в Левски до старта на „сините“ в пролетния полусезон в неделя. 29-годишният краен защитник трябваше да скъса договора си с АПОЕЛ Никозия, но кипърският отбор отказва да се раздели с Михайлович по взаимно съгласие.

„Разговори­те между АПОЕЛ, Драган и Лев­ски продължават. Михайлович не е в плановете на клуба си от лятото, но въпреки това продължава да си получава на­време цялата заплата. Играчът е в контакт с Левски в последни­те няколко дни и се очаква там да продължи кариерата си. Засе­га обаче има парични разминавания между двата клуба”, съобщава protathlima.cyprustimes.com. Това означава, че от Левски трябва да предложат повече пари на АПОЕЛ, за да вземат играча.

Михайлович игра за последно за кипърския тим на 30 август миналата година при загуба с 0:3 от АЕК Ларнака. Футболистът, който има босненско потекло, има договор с клуба до лятото, след което ще бъде свободен агент.

Заради неяснотата около преговорите с Михайлович, Луи Нганиони все още е на проби на „Герена“. Нидерландското крило Дилън Джордж пък вече бе отпратен.

Ако трансферът на Драган Михайлович стане факт, то с него ще приключи зимната селекция на „сините“. До този момент столичани взеха хър­ватския вратар Звонимир Микулич, иракския бранител Ребин Сулака, испанския за­щитник Начо Монсалве, както и мароканския ляв бек Файсал Рерас.