Превес за Берое и ЦСКА, Локо Пловдив ще бере ядове във Варна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В студеното време не се очакват много голове в мачовете във Враца, Варна и София - система 2 от 3 при опции "под 2.5 гола" не е за пренебрегване

След вчерашната комфортна победа на устремилия се към Топ 3 Арда при визитата на Ботев (Пловдив), днес надпреварата в Първа лига продължава с нови три любопитни мача.

Любителите на залози трябва да имат предвид, че почти в цялата страна времето е доста студено, като срещите ще се играят в характерната зимна обстановка. В такива условия обикновено се получават здрави сблъсъци с неособено висока резултатност.

По обяд Ботев (Враца), чиято основна цел е да запази мястото си в елитния ешелон, приема амбициозния Берое, който също ще положи усилия да се вклини в челната тройка в крайното класиране.

Старозагорци безспорно разполагат с по-класни изпълнители, а големият коз в ръцете на наставника Димитър Димитров е завърналият се топ-стрелец Мартин Камбуров.

Във Враца по принцип се играе трудно, имайки предвид и спецификата на терена на стадион “Христо Ботев”, но Берое определено е фаворит за крайния успех, а победа на заралии е оценена от букмейкъра Bet365.com с 1.60.

Въпреки всичко не бива да се изключват шансовете на настървените домакини да се доберат до точка в първата си официална среща за 2021 година. Може би е по-разумно да се доверите на мач с по-малко от 2.5 гола, като ставката за такъв изход е особено атрактивна – 1.80.

Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив постигна седем победи в седем контролни срещи, но още днес ще се сблъска с реалността, гостувайки в крепостта на Черно море във Варна.

Моряците останаха без водещия си реализатор Матиас Курьор, но със сигурност ще създадат сериозни проблеми за гостите, които заради финансовите си проблеми не успяха да се подсилят с нито едно сериозно име.

В тази среща си струва да се доверим на опцията двоен шанс (победа за Черно море или равен) при доста добър коефициент, предлаган от родния букмейкър Efbet спортни залози – 1.55.

Третият мач за деня е столичното дерби между Славия и ЦСКА София, в което разликата в класите е очевидна и всичко друго освен победа за Червените би било изненада.

Прави впечатление, че опцията под 3.5 гола, която също изглежда повече от вероятна е оценена с нетолкова лошата ставка от 1.35 от родния лидер в залозите Efbet.com.