Президентът на Аталанта иска Гасперини да остане завинаги
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на Аталанта подкрепи треньора Джан Пиеро Гасперини в конфликта му с капитана Алехандро Гомес
Президентът на Аталанта Антонио Перкаси изрази подкрепата си към треньора Джан Пиеро Гасперини в конфликта му с капитана на ‘синьо-черните’ Алехандро Гомес. Босът застана плътно зад наставника и каза, че случаят вече е приключен – Гомес ще напусне отбора, а желанието на Перкаси е Гасперини да остане в клуба завинаги.
“Всичко за Папо Гомес вече е казано и не може да се направи нищо. Много говорихме, обсъдихме различни варианти, но не се намери решение. Без съмнение Алехандро е много важен за нас, но Гасперини е нашият мениджър и той изведе Аталанта до това ниво”, споделя босът на клуба.
“Никога преди не съм си мислил, че можем да се развием толова много, а какво да говорим за участие в Шампионска лига и на директните елиминации. Аталанта няма да се промени и ще запази стила си. Ще работим както досега и не предвиждам никакви промени. Аз имам едно желание и то е Джан Пиеро Гасперини да остане завинаги и не искам друго. Вярвам, че предстоят още по-добри времена за клуба и тепърва ще постигнем големи успехи”, каза Перкаси.
Джан Пиеро Гасперини е истинска легенда в Бергамо и всички го обичат. Един от най-добрите играч на Аталанта в последните години Алехандро Гомес също се радва на голяма любов от привържениците, но по всичко изглежда, че няма връщане назад. Явно различията между двамата са непреодолими и през януари аржентинецът ще напусне бергамаските.