Президентът на Крумовград: Оставането в групата остава основна цел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Колективът, ентусиазмът, дисциплината, старши треньорът, екипът - това са големите ни предимства", заяви Басри Саров.

Президентът на Крумовград – Басри Саров, говори пред “Мач Телеграф” за ситуацията в клуба, силния старт на отбора в efbet Лига, предстоящите срещи и оттеглянето на един от спонсорите на отбора Илиян Филипов.

“Равностоен мач беше. Започнахме добре и отбелязахме гол още в първата минута, а след това изпуснахме още няколко положения. Второто полувреме дойде дузпата, с която успяхме да решим мача”, заяви Саров относно изминалия мач срещу Локомотив София.

“За нас няма лидери. Ние игpaeм мач за мач. Искаме победа и можем да я постигнем, но каквото стане”, продължи той за предстоящия мач с лидера във временното класиране Локомотив Пловдив.

“Момчетата си вярват. Колективът, ентусиазмът, дисциплината, старши треньорът, екипът – това са големите ни предимства, а нещата просто се случват. Няма интриги в нашия отбор”, категоричен е президентът на Крумовград.

“Оставането в групата остава основна цел. Пак казвам, че играем мач за мач. Защо да не стигнем до шестицата или да направим пробив за Купата?”, коментира Басри Саров.

“Всички да са спокойни, всичко е нормално и продължаваме напред. Отборът е обезпечен. Водим разговори и с други спонсори, но и без такива, тимът е осигурен финансово”, каза той.

“Строежът на стадиона в Крумовград е в начален стадий, проекти и всичко останало. Ще видим как ще се случат нещата. За момента оставаме в Пловдив, но голямото ни желание е да се върнем в Крумовград пред нашата публика”, сподели босът на новака в елита.

“Искаме да развием академията, да се утвърдим в първенството, а оттам ще видим как ще се справим и в турнира за Купата. Нямаме големи цели да сме шампиони”, каза още Саров.