Президентът на ПСЖ отново захапа управата на Барса за селекцията
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ал-Хелаифи се усъмни във финансирането на "каталунците".

Президентът на Пари Сен Жермен – Насер Ал-Хелаифи, за пореден път се изказа остро и се усъмни в селекцията на Барселона през това лято.

В интервю за “Politico” той засегна именно темата с финансите и разходите на “каталунците” и за пореден път застана твърдо против Суперлигата, която претърпя тотален провал.

“Дали е справедливо? Не, не е справедливо… Дали е законно? Не съм сигурен. Ако сега им го позволяват, други ще направят същото. УЕФА, разбира се, си има свои собствени регулации. Със сигурност ще прегледат всичко. Наистина съм убеден, че никой няма да позволи Суперлигата да се случи. Трябва да мислим за всички, а не само за нас. Суперлигата се отнасяше само за участниците в нея. Никога не бих се присъединил в подобен проект”, заяви категорично Ал-Хелаифи, който през миналата седмица отново засегна темата с финансирането на клубовете.

“Новите правила за финансова стабилност са позитивно развитие. Но трябва да внимаваме. Опасните нива на дългове и магическите капиталови споразумения не са устойчив път”, добави босът на ПСЖ тогава на среща със свои колеги от европейския футбол.