Президентът на Славия – Венци Стефанов, разкритикува космическите заплати в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

На днешна пресконференция, Венци Стефанов, президентът на Славия, изнесе данни за заплатите на служители от Левски, които буквално ще ви смаят. 

Той нарече ръководството на нашите грандове недалновидно, предвид че поддържат в екипа доста скъпоструващи футболисти, които получават около 30 хиляди евро месечно, но не се представят подобаващо и след това биват изгонени. Но нещата не приключват дотам, защото, според шефа на „белите“, се започват съдебни дела, част от които натрупват дългове на клуба. Омагьосаният кръг обхваща също и прекалено многото треньори /около 30 души/, както и космическите за страната ни заплати, в това число на директора – 22-23 хиляди лева, както и на други от ръководството, 12-13 хиляди.

Венци Стефанов е категоричен, че всички са доста любопитни да научат къде се дават парите, а отчетността трябва да бъде прозрачна.

Той направи сравнение с неговия клуб, като подчерта, че в Славия има ръководство от двама души и секретарка.

Президентът на Славия уточни още, че относно критиките, не визира ЦСКА, защото, по негови думи, там има човек, който държи нещата под контрол и не би допуснал такова нещо.