Притеснения в Ювентус – съмнения за нова травма на Погба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският национал е получил проблем по време на двубоя с Емполи в неделя

Френският футболист на Ювентус Пол Погба е изправен пред съмнения за нова травма, която отново може да го извади от терените. Опитният полузащитник се завърна в игра наскоро за „старата госпожа“ след дълго отсъствие заради контузия. В последния мач срещу Емполи в неделя Погба е усетил дърпане и болка в мускула, което притеснява Алегри и компания.

Пол Погба получи травмата в последните минути на мача, след като влезе агресивно в едно единоборство. До последния съдийски сигнал французинът се движеше доста предпазливо по терена. След края на мача, френският халф не отиде да поздрави феновете на Юве и да празнува успеха със съотборниците си на терена. Той се прибра в съблекалнята, говорейки интензивно с главния лекар и докосвайки задната част на бедрото си.

„За момента не знаем нищо, той почувства боцкане в гърба, така че ще видим какво ще кажат тестовете“, заяви треньорът Макс Алегри замедията „Sky Sport Italia“.

В последните години Погба често имаше мускулни проблеми. Предстои да се разбере дали французинът има по-сериозен проблем, като в Ювентус се надяват, че в международната пауза халфът ще се възстанови и ще бъде на линия за следващия мач на “бианконерите”.