Клуб от efbet Лига остана без старши-треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стойчо Стоев няма да води повече Локомотив София

Загубата от Етър през уикенда доведе до раздяла между Стойчй Стоев и Локомотив София. Опитният специалист е имал среша с ръководителите на “железничарите” и е обявил решението си, че напуска. Локомотив се представя слабо от началото на сезона и не успява да влезе във форма, като промяната на треньорския пост е наложителна.

Стойчо Стоев пое родния си клуб през това лято, но отборът му разочарова с изявите си. Играта на Локо София на терена нямаше нищо общо с това, което показа при Станислав Генчев през миналия сезон. От началото на сезон 2023/24, тимът на Локо София спечели само две срещи – 1:0 на старта срещу Ботев Враца и 2:0 над Пирин Благоевград. В останалите си шест мача тимът допусна поражения.

Така Стойчо Стоев изкара начело на Локомотив София само 64 дни. Бившият футболист на “железничарите” Данило Дончич е спяган за заместник на Стоев. Ръководството на столичния тим вече е провело разговори със сръбския специалист и в близките дни очаква неговиия отговор.

Локо София се отправя към международната пауза с 6 точки на 12-ото място в efbet Лига класиране, като е в серия от четири поредни поражения.