google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мениджърът на Джошуа оправда искането си с минимизиране на риска от отлагане на боя заради кризата с коронавируса

Еди Хърн – маститият мениджър на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа, настоява Кубрат Пулев да замине за Лондон “съвсем скоро”, независимо че до дългоочакваният бой между двамата остават повече от три седмици.

Импресариото твърди, че Кобрата трябва да бъде вкаран в изолирана среда, за да се избегнат рисковете от отлагане на мача заради кризата с коронавируса.

Притискат Пулев за ранно пристигане в Лондон 1

“Кубрат Пулев ще пътува до Лондон съвсем скоро, много по-скоро отколкото си мислим, и ще влезе в балона седмици по-рано. Голяма част от тези момчета, които печелят значителни суми са тествани почти ежедневно”, коментира Хърн пред Sky Sports.

“Ще докараме Пулев тук. Всеки международен боксьор трябва да бъде тестван преди да пътува и ще направим всичко възможно, че той ще бъде в балона, в изолирана среда, защото просто не можем да рискуваме.

“Обикновено, вероятността един двубой да бъде отложен в последната седмица е между 5 и 10%. В момента обаче нещата са 50:50.

“Когато говорим за мач от такъв калибър, трябва да се вземат допълнителни мерки, за да гарантираме, че двамата ще бъдат в балона под строг надзор.”