Добави коментар
Гонзо разбуни духовете с изказване за липса на чужденци в националния отбор и критики за отмяна на контролите с руски отбори

Една от най-големите групи с привърженици на Левски изрази недоволството си от поведението и позициите на ръководството на Сините.

По-рано днес от Герене се противопоставиха на една от легендите на клуба Георги Иванов-Гонзо след изразената от него позиция, че в националния отбор на България няма да играят футболисти с друг цвят на кожата.

Освен това бившият таран на Сините критикува ръководството на Левски за липсата на твърдост при вземането на решения, визирайки отказа от контроли с руски отбори, повлиян от фенове, известни с прекалено близките си отношения с политически формации.

Ето както публикува организация „Ултра Левски“, публикува в подкрепа на Иванов:

“Нашата организация твърдо се противопоставя на днешната “позиция”, изразена в официалните канали на ПФК Левски, относно една от легендите на нашия вековен клуб – Георги Иванов. Изумени и учудени сме от бързата реакция на клуба, когато трябва да се нападне “наш”. Не става ясно кой по-точно искаше мнението на клуба и кое е налагало клуба да “осъжда” изказване на Гонзо, което няма нищо общо с клуба. Изказване, изкарано от контекста, в което се твърди, че в националния отбор трябва да играят млади българи, а не бразилци, нигерийци или сърби. Нима това не е така и клубът ни осъжда това? Нима това в момента е най-големия проблем на ПФК Левски?

“Очевидно най-лесно е да хвърляме кал върху нашите легенди, докато кротко и услужливо си мълчим срещу тези, които с години бълват лай*а върху отбора и неговите привърженици! Призоваваме администрацията на ПФК “Левски” да се съсредоточи върху огромните проблеми от всякакво естество налегнали клуба и да спре да се изявява като морален стожер и последна съдебна инстанция!

“Кога на Гонзо паднете, паднете….”

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 10 гласували