Привържениците на Лудогорец със закана след подадените оставки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Докато спортно-техническият щаб не се върне отново, ние на стадиона няма да стъпим, като го заявяваме публично!", написаха феновете на българския шампион.

Привържениците на Лудогорец излязоха с официална позиция след подадените оставки по-рано в днешния ден на цялото ръководство и спорно-технически щаб.

Причина за тях бе катастрофалното представяне на “орлите” при визитата на Нордселанд в двубой от груповата фаза на Лигата на конференциите, който завърши с унизително поражение с 1:7.

Ето написаното от “Green Boys Razgrad”, което публикуваме без редакторска намеса:

“Позиция относно станалото напрежение снощи и подалите се оставки: След срамната загуба вчера, хора които са най-малко виновни за лошите мачове на отбора си тръгнаха, заедно с цялото ръководство, за което ние не сме съгласни. Човек, който е от самото начало в клуба и е направил какво ли не Лудогорец да е на това ниво в момента си подаде оставката напълно незаслужено, като се има впредвид от наша гледна точка той няма и грам вина.

Затова докато спортно-техническият щаб на Лудогорец не се върне отново ние на стадиона няма да стъпим, като го заявяваме публично! Не е редно хората направили най-много за този отбор, които в случая са и най-невинни, да поемат отговорността на другите! Само Лудогорец и най-доброто предстои!