Продажбата на билети за решителния мач на България срещу Унгария е спряна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Обявените със заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на министъра на здравеопазването рестрикции за посещението на спортни събития на територията на Република България доведоха до това, че БФС към този момент спря продажбата на билети за предстоящия полуфинален плейоф за Европейското първенство 2020 срещу Унгария на 26 март.

Билети не се продават и за европейската квалификация на младежкия национален отбор срещу селекцията на Естония, като двубоят е на 29 март.

Българският футболен съюз е в постоянен контакт с държавните органи, Националния оперативен щаб и УЕФА като е в готовност да реагира своевременно при промяна на ситуацията и бъдеща отмяна на ограниченията.

Ако се вземе решение от УЕФА двубоите да се играят без публика, всички фенове, които вече са си взели билет, ще бъдат усведомени как да получат парите си обратно.

Към този момент също се отлага и акредитационната процедура за представителите на медиите, които имат намерение да отразят двубоите на представителния тим и на младежкия национален отбор.