Прогнозите на 7Sport за мачовете от ден 8 на Мондиал 2022
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очакват ни четири страхотни двубоя в осмия ден на Световното първенство в Катар

Световното първенство 2022 в Катар е в разгара си и днес ще се проведеат още четири срещи от втория кръг на груповата фаза. Замесени са отборите от групи “Е” и “F”, като тази вечер е голямото дерби между Испания и Германия. Нека ви запознаем и с нашите очаквания за днешните двубои в Катар, като ще направим кратки футболни прогнози за мачовете днес, които ще бъдат много интригуващи.,

Отборите на Япония и Коста Рика откриват програмата от 12:00 ч.

“Самураите” влизат като фаворити в срещата и ще бъдат уверени след страхотния триумф над Германия с 2:1 на старта. Коста Рика пък загуби тежко с 0:7 от Испания и изглеждаше напълно безсилен срещу селекцията на Луис Енрике. Букмейкърите дават предимство на Япония за победата и това е разбираемо. Азиатската страна има доста футболисти от водещите европейски първенства. Япония показа добър футбол срещу Германия и според нас ще запише още една победа на Мондиал 2022.

7Sport прогнозира: Япония

Белгия търси втора победа на Мондиал 2022 срещу Мароко от 15:00 ч.

Белгийският отбор не бе никак убедителен в първия си двубой в Катар срещу Канада, но все пак спечели с 1:0 с попадение на Миши Батшуай. Защитата на “червените дяволи” обаче бе доста слаба и допусна много положения пред вратата си. Тибо Куртоа пък спаси дузпа на Алфонсо Дейвис, за да изиграе решаваща роля за успеха. Сега Белгия ще има нов труден тест срещу мароканския отбор, който направи 0:0 с Хърватия. Очакваме нов тежък мач за белгийците, но според нас индивидуалната им класа в състава ще помогне за втори успех на световните финали.

7Sport прогнозира: Победа за Белгия

Всичко или нищо за Хърватия и Канада в срещата им от 18:00 ч. 

Хърватия не направи добър мач преди няколко дни срещу Мароко и сега във втория си мач на Мондиал 2022 трябва да покаже по-добра игра. Вицешампионите от преди 4 години на турнира в Русия ще имат труден двубой, тъй като младият и амбициран тим на Канада е на пътя им. “Кленовите листа” просто нямаха късмет срещу Белгия, след като надиграха своя противник, но загубиха с 0:1. Канада ще демонстрира офанзивен футбол и срещу Хърватия. Според нас след като двата отбора не вкараха гол в първите си мачове в Катар, днес ще намерят мрежата.

7Sport прогнозира: Гол/Гол

Испания и Германия излизат в първото голямо дерби на Мондиала от 21:00 ч.

След шокиращата загуба от Япония, тимът на Германия не може да прави повече грешни стъпки на Световното първенство. Бундестимът обаче има сериозно изпитание в неделя вечер – двубой срещу Испания, която разкъса Коста Рика със 7:0 на старта. Испанците демонстрираха страхотен футбол в атака и направиха вечерта за Кейлор Навас кошмарна. Сега срещу тях ще застане Мануел Нойер, който също ще има доста работа. Германия пък създаде много положения за гол срещу Япония, но вкара само веднъж и то от дузпа. Първите срещи на двата отбора на Мондиал 2022 предложиха над 2.5 гола, като очакваме двубоят помежду им също да бъде резултатен.

7Sport прогнозира: Над 2.5 гола