ПСЖ е отправил колосална оферта към Лионел Меси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ще успее ли Пари Сен Жермен отново да събери Меси и Неймар?

Френският гранд ПСЖ води надпреварата за подписа на звездата на Барселона Лионел Меси, след като вече е отправил изкушаваща оферта към аржентинеца. По този начин Манчестър Сити изостава в надпреварата, след като “гражданите” са другият голям претендент да вземе Меси, ако аржентинецът напусне Барселона.

Шесткратният носител на „Златната топка“ изглежда ще напусне „каталунците“ в края на сезона, след като договорът му изтича в края на месец юни. Налице са непрестанни спекулации за това къде ще заиграе 33-годишният нападател, но кандидатите са само два – Манчестър Сити и ПСЖ.

„Daily Star“ излиза с информация, че Пари Сен Жермен вече е направил първата крачка към подобен трансфер. Изданието пише, че френскят първенец е предложил на Меси колосалната сума от 40 милиона паунда, която ще получи при пристигането си на “Парк де Пренс”, като също той ще взима заплата от 800 000 паунда на седмица.

Сити на този етап нямат възможност да се конкурират с тези цифри, но все пак вяврват, че все още могат да убедят Меси да ги избере поради връзката с наставника Пеп Гуардиола.

Наскоро в Барселона бяха много разгневени от откритостта на ПСЖ по отношение на желанието им да си осигурят услугите на Меси и това със сигурност прави нещата доста любопитни преди предстоящите два мача между ПСЖ и Барса в 1/8-финалите в Шампионската лига.