ПСЖ и Ювентус ще се борят с Ман Юнайтед за подписа на Юсуф Фофана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед ще трябва да се справи с конкуренцията на ПСЖ и Ювентус за услугите на 24-годишния полузащитник на Монако

Според информация на Calciomercato, английският гранд Манчестър Юнайтед има голямо желание да вземе Юсуф Фофана в своите редици. “Червените дяволи” искат да подсилят халфовата си линия през зимата, а 24-годишният играч е начело в списъка им с трансферни цели. Но те не са единствените, които се интересуват от него, тъй като Пари Сен Жермен и Ювентус биха се радвали да привлекат полузащитника на Монако.

Фофана премина през редиците нa Страсбург, преди да се присъедини към Монако през зимата на 2020 г. Той се представя все по-силно през последните няколко години. 24-годишният футболист е записал общо 152 мача за френския клуб и дори е допринесъл за 17 гола. Впечатляващите му изяви не останаха незабелязани и има голям интерес към услугите на френския национал. Тъй като договорът му изтича през лятото на 2025 г., Монако може да се опита да спечели от него през зимния трансферен прозорец.

Манчестър Юнайтед е един от клубовете с голям интерес към талантливия халф. “Червените дяволи” ще имат за цел да подсилят халфовата си линия през зимата. Тяхното лятно попълнение Мейсън Маунт се бори с контузии, докато Дони ван де Беек вече не е в плановете на Ерик тен Хаг. В резултат на това те искат да включат нов полузащитник през януари, но ще трябва да се справят с други европейски грандове, за да спечелят битката за подписа на Фофана.