ПСЖ не се шегува! Махна всички ненужни от състава преди първия мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Три звезди на тима са оставени извън групата

Ръководството на Пари Сен Жермен продължава да държи на своята позиция и няма никакво намерение да позволява на нежеланите Килиан Мбапе, Марко Верати и Неймар да играят повече за клуба. Днес Луис Енрике обяви групата от 20 футболисти за първия мач от сезона срещу Лориент, но в нея не фигурират имената на нито един от гореспоменатите играчи.

Килиан Мбапе е в най-остри отношения с борда на ПСЖ. Всички в клуба вярват, че нападателя иска само да получи огромни бонус за лоялност, който ще му бъде даден ако остане до края на сезона, след което да се присъедини към Реал Мадрид на свободен трансфер. Във френската столица дори са убедени, че Мбапе вече е подписал договор с “кралете”, което е и причината те да му забранят да играе повече за клуба ако не подпише нов договор.

Неймар и Верати не са в толкова тежко положение, но все пак не са желани на “Парк де Пренс’. Оферта за Верати има от Ал-Ахли, но тя не е достатъчно висока и ПСЖ очаква отбора от Саудитска Арабия да я повиши. От Неймар пък се интересува Барселона, които обаче трудно ще си позволят бразилеца, поради финансовото си положение. Въпреки това се очаква те да намерят решение на проблема съвсем скоро.

На мястото на прокудените, Луис Енрике е вкарал голяма част от новите попълнения в групата за предстоящия двубой. Сред тях са Гонсало Рамош, Люка Ернандес, Марко Асенсио, Милан Шкриняр и още други.